Uitvaartspreker

Laatste afscheid

Evert van der Veen stelt zijn jarenlange praktijkervaring en levenswijsheid als pastor graag ten dienste van uw laatste afscheid en wil graag uw uitvaartspreker zijn. 


De begeleiding van uw uitvaart begint altijd met een gesprek vooraf waarin Evert van der Veen graag de tijd neemt om met u of uw nabestaanden in gesprek te gaan.

Zo wordt de weg naar de uitvaart bewandeld, leren we elkaar kennen en komen we samen in een zorgvuldig gesprek tot een goed afscheid dat past bij uw persoonlijke beleving en specifieke levenssituatie. 

Begeleiding van uitvaart

Als uitvaartspreker kan Evert van der Veen de gehele afscheidsceremonie leiden maar wanneer u dit zelf graag ter hand neemt, dan kan hij ook alleen een inhoudelijk verhaal vertellen

Evert van der Veen heeft veel ervaring in de begeleiding van de meest uiteenlopende uitvaarten van mensen met diverse achtergronden.

De invulling van de uitvaart is úw keuze en de wijze waarop u Evert van der Veen er als uitvaartspreker bij wilt betrekken, is dan ook altijd maatwerk in een persoonlijk gesprek.

Als uitvaartspreker kan zijn inbreng het karakter van een religieuze overdenking hebben maar een vrijere toonzetting is ook mogelijk.

Samen bepaalt u met Evert van der Veen de juiste stijl en daarin is veel – zo niet alles – mogelijk. 

Elk mens is ánders en daarom mag elke uitvaart ook anders zijn met een verschillende rol voor de uitvaartspreker en uitvaartbegeleider.

Ook kan Evert van der Veen een levensverhaal van de overledene schrijven voor een blad of voor familiair gebruik. 

Onderdeel van de begeleiding van de uitvaart kan ook zijn dat Evert van der Veen meedenkt over de algehele inhoud en vormgeving van het afscheid en daarvoor suggesties aandraagt.

Evert van der Veen kan als uitvaartspreker méér voor u betekenen bij uw uitvaart.